Arquitectura Primària

És un espai on poder explorar, crear, manipular, experimentar, construir… amb diferents tipus de material.  Prèviament poden pensar què volen fer o construir i portar-ho a la pràctica, i a més poden fer un esbós d’allò que volen crear o un dibuix final de com els hi ha quedat la creació.

L'infant explora, manipula i classifica objectes amb diversos materials. L'infant té possibilitats de formular hipòtesis i comprovar resultats a partir de les seves pròpies actuacions. Aprèn i adquireix habilitats motores i cognitives  a  partir del joc; a la vegada que possibilita tota una sèrie de coneixeiments lògics matemàtics.


Els nens i nenes de primer i segon han començat el taller de construccions: un espai on l’objectiu és fomentar la creativitat, superar petits reptes i compartir moments de joc per tal d’afavorir les relacions socials, el treball en equip i la participació amb un objectiu comú.

Explorant els diferents materials han d’aconseguir construccions cada cop més elaborades i, sobretot, deixar anar la seva imaginació.